Karamelli kaplara yumurtalı sütlü harcı paylaştırın. Kabı, içi su dolu bir kaba koyup, benmari usulü, harlı ateşte, katılaşana dek 25-30 dakika pişirin. Sonrasında servis tabağına ters çevirip, kalıptan çıkarın. Üzeri için, bisküvileri ezin ve diğer tüm malzemeyle birlikte bir kapta karıştırın. Elle şekil verip, tatlının üzerine yerleştirin. Çikolata sosu ve meyveyle süsleyerek servis yapın.
Malzemeler 8 Kişilik
* 4 su bardağı süt
* 1 su bardağı tozşeker
* 8 adet yumurta sarısı
* Yarım paket vanilya
* 4 çorba kaşığı kakao
Karameli için:
* 2 çorba kaşığı tozşeker
* 1 kahve fincanı su
Üzeri için:
* 1 paket pötibör bisküvi
* Yarım su bardağı fındık
* 2-3 çorba kaşığı süt
* 3 çorba kaşığı çikolata
0 yorum:
Yorum Gönder