Home » » Oktay Usta Gül Reçeli

Oktay Usta Gül Reçeli

Gül Reçeli Tarifi, Gül Reçeli nasıl yapılır, gül reçeli malzemeleri
3 Kg Tozşeker
6 Su B. Su
3 Limon
3 Avuç Gül Yaprağı


Hazırlanışı
Şekeri geniş ve derin bir tencerenin içine boşaltıyoruz. 6 su bardağı suyu ekliyoruz. 3 limon suyunu sıkıp ekliyoruz.

Kaynayama başlayınca altını kısıyoruz. Gül yapraklarını ayıklayıp temizliyoruz. 30 dakika pişirdikten sonra gül yapraklarını koyuyoruz. 5 dakika daha kaynatıp altını kapatıyoruz. Soğuduktan sonra servis ediyoruz.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Etki Spor . All Rights Reserved